| Počet nahlášených stížností: | 13 |
| Z toho za letošní rok: | 11 |
| Stále v řešení: | 1 |
jak jsem uvedla ve své stížnosti zakázka kterou jsem obdržela 7.4.2025 osahovala také stírací los který jsem nesetřela ale vrátila společně s potravinovým doplňkem Herzena" na adresu prodejce do Sofie v Bulharsku, chci Vás dodatečně informovat, že na tomto losu byl nápis IveryLab a tel. č. + 420 296 849 844 kde jsem volala a ozval se mě také záznamník - Shop online - ozveme se, také jsem obdržela SMS od IveryLife s informací, že nejvýhodnější ceny naleznu na oficiálních stránkách výrobce https://suplementpharmacies.com/cz/ tyto webové stránky jsou na webu ministerstva zdravotnictví ČR uvedené jako jeden z příkladů podvodných webů.
Na (podvodném) webu https://suplementpharmacies.com/cz/ je uvedená adresa obchodu Osadní35,170 00 Praha7-Holešovice a telefon + 420 123 456 789. Domnívám se, že Smart Advert LP ČR, Bulharsko, Slovensko, IveryLab, IveryLive jsou jedno a totéž - Shop online který podvádí zákazníky.
Nepodařilo se mě pochopit jak je možné takovýmto způsobem dlouhodobě a beztrestně podnikat na území tolika evropských zemí.
Děkuji Vám, jsem s pozdravem J. Trumpusová
Vrácení peněz
Děkujeme spotřebitelce za doplnění informací, vezmeme je v potaz a v řešení stížnosti budeme pokračovat pod id 83202.