| Počet nahlášených stížností: | 174 |
| Z toho za letošní rok: | 1 |
| Stále v řešení: | 1 |
Žádám o zrušení vip členství na mém profilu na webu : https://www.sexxseznamka.cz
Po kontaktování jejich zákaznické podpory byl můj požadavek o zrušení měsíčního předplatného uzavřen bez udání důvodu. A celkově co se týče žádosti o zrušení vip členství byly všechny mé dotazy uzavřené bez odpovědi. Ještě před tím jsem kontaktoval podporu jestli je nějak možné zrušit jejich předplatné. Jejich odpověď:
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš e-mail. Členství zaplacené kreditní/platební kartou či pomocí Apple Pay a Google Pay musí být ukončeno zasláním jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného poštou, faxem nebo e-mailem), nejméně jeden (1) týden před vypršením předplaceného členského období. Výpověď musí obsahovat uživatelské jméno používané v tomto systému a musí být adresována provozovateli portálu:
IntermaxGroup AG
Chaltenbodensstrasse 4a
8834 Schindellegi
Switzerland.
Výpověď můžete zaslat v návaznosti na tento e-mail.
Doufáme, že jsme Váš problém vyřešili k Vaší spokojenosti. Přejeme krásný den!
S pozdravem,
P. D.
Zákaznická podpora
Žádám o zrušení měsíčního předplaceného vip členství na mém profilu
Jelikož internetové stránky https://www.sexxseznamka.cz provozuje společnost CB Media Limited, přeřadili jsme na ni tuto stížnost.
Nejsme si jisti, jakým právem se obchodní vztah bude řídit. Na základě obchodních podmínek internetových stránek https://www.sexxseznamka.cz se veškeré související spory nebo nároky řídí a vykládají v souladu se zákony Spojeného království. V obchodních podmínkách se však nachází odkazy na české zákony.
Dále na základě obchodních podmínek platí, že:
"Zaplacené VIP členství kreditní kartou může být ukončeno (vypovězeno) zasláním jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného poštou, zprávy e-mailem nebo využitím kontaktního formuláře na stránkách portálu), nejméně jeden týden před vypršením takto uvedeného (zaplaceného) členství. Výpověď musí obsahovat uživatelské jméno používané v tomto systému a musí být adresována provozovateli portálu:
Pošta: CB Media Limited, Spaces Business Center Elstow Road, Suite #A3, Bedford, MK42 8PL, United Kingdom
E-mail: support@sexxseznamka.cz
Kontaktní formulář: https://www.sexxseznamka.cz/support/
Platícímu VIP uživateli (členovi), který započal využívat naše služby, v žádném případě nevzniká nárok na vrácení platby, ani její části.
Každý člen musí také provozovateli sdělit, pokud chce ukončit své VIP členství.
V opačném případě bude smlouva prodloužena o původní dobu platnosti, dokud uživatel (člen) neodešle provozovateli portálu svůj požadavek na zrušení VIP členství poštou, e-mailem či prostřednictvím kontaktního formuláře minimálně (1) týden před ukončením služby (VIP členství).
Obdržení písemné výpovědi bude potvrzeno do 7 dnů."
Spotřebiteli tedy doporučujeme členství vypovědět například e-mailem a uvést celé uživatelské jméno.
Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci, jak společnost uvádí v obchodních podmínkách. Tato služba je bezplatná. Odkaz na podání návrhu na zahájení mimosoudního řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://coi.gov.cz/informace-o-adr/.