| Počet nahlášených stížností: | 558 |
| Z toho za letošní rok: | 2 |
| Stále v řešení: | 3 |
dne 7.1.2026 jsem zakoupila cca 1 kg jablek Golden delicious ve Vaší prodejně Penny v Milevsku. Jablka už v pytlíku byla cítit pesticidy. Před konzumací jsem jedno jablko důkladně omyla a po ochutnání jsem ze slupky jablka cítila přímo příšerný zápach použitého pesticidu, či podobné látky a v ústech jsem měla extrémně hořkou chuť. Jablka Golden delicious byla prodávána ve slevě, tuším za 19.90 Kč/kg.
Žádám Vás tímto o vysvětlení a stažení prodávaných jablek z prodeje. Jablka byla kupována pro mou tříletou dceru, která je naštěstí neochutnala. Toto je hazard ze zdravím Vašich zákazníků!!!
Ivana Vondrušková
Jablka Golden delicious
Žádám o vysvětlení čím byla jablka ošetřena a postup, jakým byla má stížnost vyřešena. Nepožaduji vrácení peněz. Žádám o stažení uvedených jablek z prodeje.
Odpověď zasílejte na email: ***
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího.