Pres eshop sjis si zaplatila vraceni zasilky, porotoze zasilkovna bezne vyzaduje k poslani zasilkovny smartfouna, ktery nevlastnim nemam s tim zkusenosti. Sla jsem s kodem na vydejni misto,pani sluchatko v usich, prijemna nebyla -mate stary kod. Venku me napasdlo, zda nedoslo k zamenene cislic 0 a 6. Vratila jsem se, aby kod zkusila "ne neobslouzim vas" urazilůsa jsem se, ze jsem rekla, ze mate stary kod. Zadala jsem vedouci, " aj jsem majitelka" zadla jem jmono-nesdelila mi, stal ejsn opakoval,z e me neobslouzi.Zadal sjem kolegu, ktery to semnou vyresi-pani si dal pres me zda odbavoal nakupy potravin, brala jine zasilky do zasilkovny, proslila jsem lidi, zda by balicek neposlali za me -ne me nebslouzi, bezte si jinam. CHtel jsem od ni aby mi dal ak nahlednuti obchdodni podminky zasilkovny, aby vedela na zaklade ceho tak jedna-myslite, ze mi neco ukazala? Sdelila jsem ji, ze si to budu nahravat, mam tedy zaznam. Chtela jsem ji tedy jako bezejmene majitelce podat stiznost, otocila se, bouchala suplihy a povidal asi cosi svym jazykem.
Sdělení, jak se bránbit a odpoved na naslaedujici
Musi byt na prodejne vedouci, ktery je povinnen vzniknlou situaci resit?
Musi ona prijmout alepson stiznost?
Je povina mi sdelit jmono odpovednoho vedouciho?
Musi byt na miste zasilkovny k dispozici a na pozadni obchodni podminky?
Vzhledem k tomu, že se dle popisu stížnosti jednalo o majitelku obchodu, je možné se obrátit se stížností na společnost Zásilkovna, neboť ta by měla mít zájem na vhodném chování pracovníků podacích/výdejních míst, s nimiž spolupracuje.
Ze zákona přímo neplyne povinnost, aby byl na prodejně přítomen vedoucí pracovník. Dle § 17 odst. 4 živnostenského zákona však musí být pro každou provozovnu být ustanovena osoba odpovědná za činnost provozovny. Dále platí, že každá provozovna musí být trvale a zvenčí viditelně označena obchodní firmou nebo názvem nebo jménem a příjmením podnikatele a jeho identifikačním číslem osoby. Provozovna určená pro prodej zboží nebo poskytování služeb spotřebitelům musí být trvale a zvenčí viditelně označena také jménem a příjmením osoby odpovědné za činnost provozovny.
Spotřebitel se tedy může se stížností obrátit také na tuto osobu.
Pokud se jedná o podací místo společnosti, měly by být obchodní podmínky k dispozici, aby na ně mohlo být odkázáno při uzavírání smlouvy. Pokud by se však jednalo čistě o výdejní místo, nemusela by mít provozovna dle našeho názoru obchodní podmínky k dispozici, neboť v takovém případě spotřebitel smlouvu v daný moment s podnikatelem neuzavírá.
V tomto případě již však byla smlouva uzavřena online a spotřebitel tedy nemá zákonný nárok na to, aby mu byly na pobočce obchodní podmínky poskytnuty.
Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.
to prosím ještě myslíte vážně? Stížnost vám byla k dnešnímu dni podána celkem 3x!-vše mohu doložit
přeposlala jsem vam ji dnes 2x!
Od: info@zasilkovna.cz
> Datum: 30.06.2025 08:31
>Dobrý den, omlouváme se, že Vám nemůžeme poskytnout odpověď.Z kapacitních důvodů jsme nemohli Váš požadavek zpracovat. Pokud je to stále aktuální, zašlete nám jej prosím znovu přes kontaktní formulář. Ještě jednou se omlouváme za případné komplikace a děkujeme za pochopení.S pozdravem Tým Zásilkovna
Dobrý den, ještě jednou se omlouváme. Jak jsme vám už nabízeli v předchozí odpovědi, rádi vaši stížnost přijmeme přes tento portál, potřebujeme ale upřesnit trasovací číslo zásilky. Bez toho bohužel nedokážeme dohledat konkrétní pracovnici a postarat se o nápravu. Předem děkujeme za doplnění. Nikola, tým Zásilkovny
Já opravdu již nevím, co si myslet.
Zásilku jste nebřebrali-na to viz stížnsot, paní mě opaakovaně odmítla obsloužit, celé to mám s jejím vědomím pořízený zvukový záznam. Mám si jít do boxu -zkusila jsem 2 ani v jednom to nešlo poslat. Nemáms smrtfouna zásilkovnu jsem posílal snad poprvé a vidím že naspoxledy.
21.6 vám byla zaslaná stížnost - dnes 30.6 jste napsali, že nemůžete poskytnout odpověd z kapacitních důvodů.
poslala jsem vám ji znovu 2x.
A vy my teeď napíšete "Jak jsme vám už nabízeli v předchozí odpovědi, rádi vaši stížnost přijmeme přes tento portál,"
1. můžete mi prosím zvýraznit, kde ve vámi uvedeném texu se toto píše "Dobrý den, vedoucí pracovník ani obchodní podmínky nemusí být fyzicky na pobočce, jsou snadno dostupné online na našich stránkách: https://www.zasilkovna.cz/. Případnou stížnost nám prosím adresujte také online pomocí kontaktního formuláře (https://www.zasilkovna.cz/kontaktni-formular), abychom měli jistotu, že se k nám dostane. Podle vašeho popisu by pracovnice výdejního místa vaši stížnost pravděpodobně nikomu dalšímu nepředala. Moc se za její chování omlouváme, rozhodně není v pořádku. Budeme rádi, když nám předáte trasovací číslo zásilky, abychom mohli odpovědnou pracovnici dohledat a postarat se o nápravu. Toto jednání není přípustné. Nikola, tým Zásilkovny"
To jako opravdu ji chcete po mě poslat po 4?
kod zásilky byl *** a převzla ho ochotně paní až V Havlíčkově Brodě, dokoncemi řekla, že i kdyby kod nebyl v pořádku, že to dohledá - trvalo to do 10s - jak jsem psala, jely jsme na dovoleno a když ho tady paní odmítla převzít táhla jsem se s ním až do Havlíčkova Brodu. Jak vystopujete podle toho tu paní, co ho nepřevzala a tech nekolik pokusu v ruzných boxech?
A to jako opravdu za toto ještě platím já vám????
Děkujeme stranám za poskytnutá vyjádření.
Kód zásilky byl přeřazen do referenčních údajů. Vzhledem k tomu, že vyjádření spotřebitelky směřuje na společnost, přeřazujeme stížnost na ni, aby se k ní mohla vyjádřit.
Dobrý den, v tom případě vás prosím a adresu výdejního místa a datum, kdy jste se tam pokusila zásilku podat. Případně pokud jste nám ohledně tohoto psala přes formulář, pošlete nám referenční číslo požadavku (najdete v předmětu e-mailu). Podle toho stížnost dohledáme a postaráme se o to, aby se dostala do správných rukou. Děkujeme. Nikola, tým Zásilkovny
Dobrý den, to je opravdu neskutečné - chete mi říci, po 4 zaslaných stížnostech, obrácení se na tento portál, že téměř po měsíci jste výdejní misto ani nesenamili s problémem a problém tam třeba nastává dále? Nebo jak si to vysvětlit.
požaduji od vás vyjádření v době do 30 dní od podání v něm sdělení,/potvrzení že jste dané výdejní místo upozrnili a jaké následné kroky jste podnikli, že se to již nebudu opakovat.
Dále vás s ohledm na díky vám již vyhrocenou situaci ždáám o kompenzaci - ja za službu zaplatila, abych ji mohla využít až po návštenve dvou automatů-kam mě ona obsluha odkaza a druhého výdejního místa se to podařilo, stížnost jsem vám musela zaslat 4 a stále není zodpovězena a za toto jsem uhradila plnou cenu.
Dále vás žádám o okamžité vymazání veškerých k mé osobě vedených udajů z vaší databáze.
čísla případů
packeta#1858317 z 21.6.2025